Prijzen

 

Al onze gasten worden opgehaald van vliegveld Marrakech of Ouarzazate

Hieronder vind u onze prijslijst. Helaas kunnen wij geen vliegtickets leveren maar deze zijn heel eenvoudig zelf te boeken. Eventueel kunnen wij u geheel kostenloos helpen bij het uitzoeken van de beste vlucht.

Directe vluchten naar Marrakech vindt u bij:

Transavia vanaf Amsterdam en Eindhoven,
Ryanair vanaf o.a. Eindhoven, Düsseldorf-Weeze, Brussel en ook vanaf bijv. Düsseldorf Int., Parijs-Beauvais en Frankfürt-Hahn.
Tui Fly.be. vanaf Brussel

Vliegen naar Ouarzazate

Tegenwoordig is het helaas niet meer mogelijk om rechtstreeks naar Ouarzazate te vliegen. Er word nu meestal één tussenstop gemaakt in Casablanca. Toch is vliegveld Ouarzazate de beste keus voor mensen die niet zo ver willen reizen. Vanaf Ouarzazate bent u in een uur in Kalaat m'Gouna. Om op vliegveld Ouarzazate te komen kunt ook eerst naar b.v. Madrid vliegen om vervolgens het vliegtuig te pakken naar Ouarzazate. Wij zelf hebben daar goede ervaringen mee. Met een beetje puzzelen kunt u heel goedkoop heen en weer vliegen. In dit geval moet u dan wel een enkele reis heen en terug boeken en geen retourvlucht.

Een goed overzicht van prijzen en mogelijkheden kunt u vinden op Google Flights.

Goedkoop parkeren bij vliegveld Amsterdam-Schiphol

In Amsterdam is het parkeren tegenwoordig zeer betaalbaar; kijk daarvoor op Parkeren op Schiphol. Ook zijn er rondom Schiphol diverse mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is ParkingPoint , die een bijzondere service leveren voor slechts € 70 voor een hele week. U rijdt met eigen auto gewoon naar uw vertrekhal. Daar staat een medewerker van ParkingPoint klaar en controleert uw auto op eventuele gebreken (zoals bij een huurauto). U stapt uit en gaat de vertrekhal in, de medewerker van ParkingPoint rijdt met uw auto direct naar een bewaakte parking in de buurt. Als u terugkomt belt u hen zodra uw vliegtuig is geland op het telefoonnummer 020 2082124. Tegen de tijd dat u met uw koffer buiten staat, staan zij met uw eigen auto weer voor u klaar bij vertrekhal 3. En u kunt zo direct naar huis toe rijden. Ideaal! Vooral ook als uw vertrek- of aankomsttijd lastig is voor het reizen per trein of bus

>
Logies & Ontbijt

Elke ochtend staat er koffie en thee voor u klaar. Heerlijke verse broodjes en salades uit eigen tuin en diverse broodbeleg.€ 65,- p.p.
Diner

De tijd van serveren kan verschillen en word aangepast aan de gasten en hun activiteiten.• Biologische groente uit eigen tuin
• Heerlijke olijfolie uit de boomgaard
• Vlees of Vis afhankelijk van het gerecht

€ 15,- p.p.
All inclusive

Als All Inclusive gast heeft u het landgoed geheel tot eigen beschikking, v.a. 2 tot maximaal 6 personen• Logies & ontbijt

• Drinken
• Lunch
• Diner

€ 75 p.p.p.d.
Privé gids

Wilt u een rondleiding in Kalaat m'Gouna, een wandeling in een prachtige omgeving, een trip naar één van de bezienswaardigheden, of heeft u zelf een wens om naar een unieke locatie te gaan?

 

Samen met ons is dat mogelijk en veilig.

Wij zijn elke dag aanwezig en beschikbaar.

v.a. € 7,50